News

Gabriel & Dresden

Gabriel & Dresden, Kaspar Kondrat and Roland Privert

Klubā Essential uzstāsies vairākkārt godalgotais un populārais elekstroniskās deju mūzikas projekts no ASV - Gabriel & Dresden. Pasākums notiks 21.aprīlī un tajā uzstāsies arī Kaspar Kondrat un Roland Privert.  

Elektroniskās deju mūzikas faniem 2011.gads iezīmēja jaunu muzikālu vēsmu. Pēc trīs gadu strādāšanas individuāli, kritiķu atzītie un vairākkārt apbalvotie Džoš Gabriels (Josh Gabriel) un Deivs Drēsdens (Dave Dresden) ir atkal kopā ar svaigu enerģiju un garu. 

2001.gadā Džoš un Deivs apvienoja spēkus zem nu jau leģendārā Gabriel & Dresden nosaukuma. 6 gadu kopdarbības laikā, Gabriel & Dresden sasniedza 19 pirmās vietas Billboard Hot Dance/Club Play (Pausaulē zināmākais deju tops ASV) topā starp remiksiem un dziesmām, uztaisīja trīs samiksētus kompilāciju albumus, viņu pašu albumu un ieguva septiņas International Dance Music Awards (Starptautiskās Deju Mūzikas Balva) balvas. Viņu dziesmas “Arcadia”, “Dangerous Power”, “Let Go”, “Tracking Treasure Down”, Andain “Beatiful Things” un daudzi citi skaņdarbi ir kļuvuši par dažām no EDM (Elektroniskā Deju Mūzika) lielākajām klasikām. “As The Rush Comes”, kuru viņi veidoja zem alias Motorcycle kopā ar Džesu Brīdenu (Jes Brieden), ieguva IDMA balvu kā Best Progressive Trance Track, kā arī augsto 11.vietu oficiālajā Lielbritānijas UK TOP40. Gabriel & Dresden skanējums, caur remiksiem un pārveidojumiem, deva savu artavu dziesmām tādiem mūziķiem kā The Killers, Annie Lenox, Sarah McLachlan, Dido, Tiesto, Paul Oakenfold un Way Out West, sapludinot muzikālās robežas starp ‘trance’ un ‘progressive’ ar popu, ‘indie’ un ‘soul’ izpratni. 

Pēc vairāk kā 6 gadu darbības, 2008.gadā, abi puiši sajuta, ka pienācis laiks kam jaunam un paņēma pārtraukumu no Gabriel & Dresden projekta, lai katrs fokusētos uz savu individuālo karjeru. Radošā iedvesma plūda savu gaitu. Pēc izjukšanas Džoš Gabriels izveidoja savu ierakstu zīmolu Different Pieces un pievērsās saviem projektiem Winter Kills un Andain. Savā albumā “Eight” Džoš savstarpēji saistīja tehno un house vēl nedzirdētā elektronikas skanējumā. Tikmēr Deivs Dresdens iekaroja deju grīdas ar projekta Dresden & Johnston radītajiem hitiem “Keep Faith” un “That Day” (ar Nadia Ali vokālu), kā arī veidoja remiksus tādiem kā Owl City, Nadia Ali, BT un The Crystal Method. Bet muzikālā sinerģija nav pārtraucama. 

Tuvojoties 2010.gada beigām, Gabriels un Drēsdens nolēma atgriesties pie iesāktā un apvienoties Holivudas Palladium’ā Los Andželosā pašā Jaungada naktī. Viņu atgriešanās aiz atskaņotājiem pēc divarpus gadiem parādīja, ka nekas nav mainījies. Gabriel & Dresden atgriešanās bija zīmīga ļoti daudziem visā EDM, beidzot atbildot uz miljoniem deju mūzikas mīļu lūgumiem. Ar uzstāšanām lielākajos Pasaules festivālos, klubos un pasākumos, un jaunas kompilācijas parādīšanos, Gabriel & Dresden ir gatavi darīt to, ko mīl visvairāk - svinēt mūziku. Un mēs visi esam ielūgti! 

Pasākumā uzstāsies arī viens no Latvijas vadošajiem dīdžejiem Kaspar Kondrat, kā arī Roland Privert. 

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas no 12.aprīļā Biļešu Serviss kasēs un internetā ticketservice.lv par 3 latiem. Pasākuma naktī ieejas maksa būs 5 lati.  

TICKETS - http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/klubu_pasakumi/?concert=103419  






 














Related event

Gabriel & Dresden

April 21st 23:00

MAIN FLOOR
Gabriel & Dresden,
Kaspar Kondrat, Roland Privert
RnB FLOOR
DJ Vento, DJ Rapa
WHITE ROOM
DJ wOW
A30
DVJ Sam
Le Desire
DJ Calvados
Ticket Prices
23:00-4:00 - 5 LVL,
4:00-10:00 - Free
Event Promoter
Club Essential