News

Essential Friday

GLENN MORRISON, Electricano, Aldee

Talantīgs, daudzpusīgs, mērķtiecīgs un ambiciozs, Glenn Morrison ir prototips mūsdienu DJ / producentu zvaigznēm. 25 gadus vecais Toronto dzimušais ir tikpat laimīgs spēlējot undergroundīgā mājas tusiņā, cik uzstājoties ekskluzīvā okeāna jumta tusiņā; adoptēties spēj kā uzkomponēt graujošu klubu himnu kā ‘Contact’, tā izveidot baisus ambient skaņu celiņus Nintendo spēlei.

Viņa vārds vien izpaužas 850.000 sociālo tīklu un interneta apmeklējumos mēnesī. Viņa darbi ir atradušies vairāk kā 700 kompilācijās pēdējo trīs gadu laikā. Viņš ir guvis atbalstu no DJiem kā Armin Van Buuren, un Richie Hawtin, David Guetta un Luciano. Jau trīs gadus viņš rezidējis pasaules labākajā klubā, Ibiza Amnesia Club. Viņa leibls Morrison Recordings ir izdevis 95 singlus, viņa podcast sērijas saņem 12.000 lejuplādes mēnesī, un viņš ir veidojis remiksus Queen, Pet Shop Boys un B52s. Un viņš pilnveido līkumainu, hooky skaņu, kas apvieno baismīgi skaistu tīru techno ar gaismu lietus melodijām un mirgojošām emocijām.

Īsāk sakot, Glenn Morrison ir viens no dinamiskākajiem un pilnveidotākajiem talantiem elektroniskajā mūzikā šodien. Punkts. 







Related event

Essential Friday

July 8th 23:00

MAIN FLOOR
GLENN MORRISON,
Electricano, Aldee
RnB FLOOR
DJ Rapa
WHITE ROOM
DJ wOW
A30
DJ Sam
Le Desire
DJ Calvados
Ticket Prices
23:00-24:00 - Free,
24:00-4:00 - 5 LVL,
4:00-6:00 - 3 LVL,
6:00-10:00 - Free
Event Promoter
Club Essential