News

DanceRadio.lv Anniversary

DanceRadio.lv Anniversary

danceradio_poster_650.jpg 

WWW.DANCERADIO.LV SVINĒS DZIMŠANAS DIENU KLUBĀ ESSENTIAL

 

Piektdien, 28.oktobrī, projekts www.DanceRadio.lv uz kluba Essential (Skolas iela 2) mainfloor svinēs savu pirmo dzimšanas dienu. Par pasākuma galveno viesi kļūs viens no Krievijas elektroniskās deju mūzikas kustības pionieriem – dīdžejs Kompas Vrubel, protams, uzstāsies arī web-radio projekta autori Bogdan Taran un Max Lomov, kā arī deju radio ētera dīva Ksenia Kamikaza.

 

Projekts www.DanceRadio.lv tika startēts pagājušajā gadā ka informatīvi izklaidējošs portāls par deju mūziku un web-radio ar noteiktu stilu, kura ēterā skan nepārtraukts, rūpīgi atlasītu jaunumu un klasisku elektronikas un house ierakstu mikss, kā arī populāru dīdžeju autorprogrammas.

 

Materiāli, kas iknedēļas tiek publicēti portāla lapās, sevī ietver pasaules elektroniskās skatuves un klubu dzīves ziņas, intervijas ar māksliniekiem, mūzikas recenzijas, detalizētus aprakstus par izpildītājiem, Latvijas klubu afišu un stilīgu ballīšu foto galerijas. 2011.gada vasarā tika startēta atsevišķa web-lapas versija krievu valodā (pieejama saitē http://rus.danceradio.lv vai galvenās lapas izvēlnes joslā).

 

Darbības gada laikā, www.DanceRadio.lv iespaidīgais profesionālu ārzemju un vietējo mākslinieku radio šovu skaits ir papildinājies ar vairākiem raidījumiem, paplašinot ētera muzikālo stilu daudzveidību: ir iekļautas divas programmas no slavenā Adama Beiera no Zviedrijas un Toma Klarka no Berlīnes (Vācija). Izcilo autoru programmu saraksts web-radio ēterā ietver Aronu Rosu (Defected Rec), Grantu Nelsonu (Swing City Rec), Benu Votu (Everything but the Girl, Buzzin' Fly Rec), Pītu Gudingu, Jimpster (Freerange Rec) no Lielbritāniajs, Kompas Vrubel no Krievijas, Deivu Stormu no Igaunijas, Bogdanu Taranu, Kseniju Kamikazu un citus.

 

Par www.DanceRadio.lv dzimšanas dienas svinīgās ballītes headlaineri kļūs radio radījuma „23-ā stunda” autors, leģendārais Krievijas dīdžejs Compass-Vrubell. Viņa karjeras sākums elektroniskajā mūzikā attiecināms uz 1993.gadu. Viņa nemitīgie meklējumi pēc jauniem paņēmieniem radošajā procesā, padarīja Compass vārdu par leģendāru. Viņš ir bijis grupas "Поп-механика" dalībnieks, piedalījies mūzikas ierakstīšanā filmām "Антикиллер" un "Мертвые дочери", strādājis par rezident-dīdžeju tādos kulta klubos kā "LSDance" un "Птюч", kā arī ierakstījis pirmos Krievijas house miksus "Усилок 1 & 2", kas kļuva par leģendāriem un fani tos klausās līdz pat mūsdienām. Viņa pirmais paša sacerētais singls tika izdots 1997.gadā ASV, kam sekoja divi pilnvērtīgi albumi. Šodien Compass-Vrubell veiksmīgi uzstājas ar dīdžejsetiem Krievijā un Eiropā.

 

Ballītes DanceRadio.lv Anniversary sākums kluba Essential mainfloor 28.oktobrī pulksten 23:00. Vizuālais noformējums no projekta CBETOMUSIC.

 

www.danceradio.lv

 

 




Related event

DanceRadio.lv Anniversary

October 28th 23:00

MAIN FLOOR
COMPASS-VRUBELL,
Bogdan Taran, Max Lomov,
Ksenia Kamikaza
RnB FLOOR
DJ Rapa
WHITE ROOM
DJ wOW
A30
DVJ Sam
Le Desire
DJ Calvados
Ticket Prices
23:00-24:00 - Free,
24:00-4:00 - 5 LVL,
4:00-6:00 - 3 LVL,
6:00-10:00 - Free
Event Promoter
Club Essential
  • New Year's Eve with Club Essential

    Kaspar Kondrat, Electricano, Roland Privert READ MORE

  • MUSIC FIRST+ featuring RHADOO

    RHADOO, Kaspar Kondrat, Ksenia Kamikaza READ MORE